Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
Legături:
www.eugentomac.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Eugen Tomac > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Eugen TOMAC
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Eugen Tomac (neafiliat)
Eugen Tomac: Parlamentul blochează înființarea Comisiei pentru aflarea adevărului cu privire la masacrul de la Fântâna Albă

Deputatul Eugen Tomac acuză PNL și PSD de ignoranță și lipsă de respect față de victimele masacrului de la Fântâna Albă. „Acum 75 ani, în prima zi a lui aprilie, la Fântâna Albă au murit, secerați de mitralierele sovietice, peste 3000 de români nevinovați care nu-și doreau decât să se întoarcă în țara lor. Astăzi, tocmai cei care trebuie și au puterea să afle adevărul și să le onoreze amintirea, aleg să tacă, ignorând cu bună știință o crimă neelucidată”.

4 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Eugen Tomac (neafiliat)
De Ziua Unirii Principatelor Române, la București se va desfășura Conferința Românilor de Pretutindeni
Duminică, 24 ianuarie 2016, la București, se va desfășura Conferința Românilor de Pretutindeni. Evenimentul reunește, în incinta Parlamentului României, lideri ai comunităților românești din întreaga lume, reprezentanți ai mediului academic, jurnaliști și reprezentanți ai statului român.

Conferința Românilor de Pretutindeni este organizată de către deputatul Eugen Tomac, în parteneriat cu un comitet de inițiativă format din Federația Asociațiilor de Români din Europa (FADERE), Fundația Națională pentru Românii de Pretutindeni (FNRP), Consiliul Româno-American (SUA) și Asociația Românilor din Italia (ARI). [...]

20 ianuarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Eugen Tomac (neafilit)
Deputatul Eugen Tomac a solicitat Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Finanțelor Publice fluidizarea traficului la punctele de trecere a frontierei din vestul României

Deputatul Eugen Tomac, a solicitat luni, 21 decembrie, Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Finanțelor Publice dispunerea de urgență a tuturor măsurilor necesare pentru fluidizarea și desfășurarea în bune condiții a traficului la punctele de trecere a frontierei României cu Ungaria.

21 decembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Eugen Tomac (neafiliat)

Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării organizează, la propunerea deputatului Eugen Tomac, o întrevedere cu reprezentanții comunității românești din Valea Timocului, Serbia.

4 decembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Eugen Tomac (neafiliat)
România trebuie să informeze de urgență statele UE despre nerespectarea de către Serbia a prevederilor protocolului bilateral privind protecția minorităților naționale

Deputatul Eugen Tomac a atras atenția vineri asupra nerespectării de către Serbia a prevederilor protocolului bilateral privind protecția minorităților naționale, semnat la Bruxelles în martie 2012.

23 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea
Memorandumul de Înțelegere încheiat astăzi între Camera Deputaților și Parlamentul de la Chișinău va aduce Republica Moldova mai aproape de Europa

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, împreună cu o delegație parlamentară, efectuează o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 18 – 19 septembrie 2015, la invitația președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

18 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Eugen Tomac (neafiliat)
Proiectul de lege inițiat de deputatul Eugen Tomac privind instituirea Zilei de 27 martie drept Zi Națională a Unirii Basarabiei cu România a primit aviz favorabil în Comisia de specialitate din Senat

Proiectul de lege inițiat de deputatul Eugen Tomac, privind instituirea zilei de 27 martie drept Zi Națională a Unirii Basarabiei cu România a primit aviz favorabil în comisia de specialitate din Senat.

9 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ovidiu Raețchi (Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării)
Parlamentarii de Diaspora solicită președintelui Iohannis o discuție la Cotroceni pe tema marilor probleme ale Diasporei. Votul prin corespondență, pe lista subiectelor


Toți parlamentarii de Diaspora - senatorii Viorel Riceard Badea și Adrian Anghel, deputații Aurelian Mihai, Eugen Tomac, Mircea Lubanovici și Ovidiu Alexandru Raețchi - au agreat ieri transmiterea la Cotroceni a unei scrisori prin care solicită o sesiune de discuții privind marile probleme ale Diasporei.

14 mai 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Eugen Tomac (Grupul parlamentar Democrat și Popular) va susține marți, 31 martie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P).

30 martie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mircea Dolha (Grup PNL)

O delegație parlamentară a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării va efectua o vizită de lucru în Regatul Spaniei, la Madrid, în perioada 21-25 februarie 2015.

19 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

O delegație parlamentară a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, formată din următorii deputați: Mircea Dolha (PNL) - vicepreședinte, Mihai Deaconu (PP-DD) - membru, Aurelian Mihai (PNL) - membru și Eugen Tomac (neafiliat) - membru, efectuează o vizită de lucru în Regatul Spaniei, în perioada 21 - 25 februarie 2015.

18 februarie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Eugen Tomac (neafiliat), va susține luni, 15 decembrie, începând cu ora 12.00 o conferință de presă referitoare la votul prin corespondență (sala "Spiru Haret", nivel P).

15 decembrie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Eugen Tomac (neafiliat), va susține marți, 18 noiembrie, începând cu ora 15.30, o conferință de presă referitoare la votul prin corespondență (sala „Spiru Haret”, nivel P).

18 noiembrie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Aurelian Mihai și Eugen Tomac (neafiliați) vor susține marți, 7 octombrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă referitoare la situația gravă a comunității românilor/vlahilor din Timoc în contextul implicării partidelor politice sârbești în alegerile pentru Consiliile Naționale ale Minorităților (sala „Spiru Haret”, nivel P).

6 octombrie 2014
  DECLARAȚIE COMUNĂ DE PRESĂ
primită de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Subsemnații, membri ai Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, am constatat că majoritatea parlamentară controlată de PSD este capabilă de orice abuz pentru a-și dedica următoarele săptămâni exclusiv campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, cursă în care a intrat și președintele suprem al Puterii, domnul Victor-Viorel Ponta. Prin refuzul de a înregistra moțiunea simplă privind situația românilor din afara țării, a fost blocat unul dintre cele mai importante instrumente de control parlamentar aflat la dispoziția Opoziției pentru a sancționa derapajele guvernamentale.

30 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații Camelia Margareta Bogdănici, Mihaela Stoica, Elena Gabriela Udrea, Daniel Florian Geantă, Florin Gheorghe, Dragoș-Ionel Gunia, Adrian Gurzău, Petru Movilă, Clement Negruț, Theodor Paleologu, Florin Aurelian Popescu, Florin Mihail Secară, Eugen Tomac și Valerian Vreme (neafiliați) vor susține miercuri, 12 februarie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P). Tema acesteia vizează dezbaterea celor două moțiuni simple pe care aceștia intenționează să le depună.

12 februarie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Mihaela Stoica, Eugen Tomac și Clement Negruț (deputați neafiliați) vor susține marți, 19 noiembrie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P).

18 noiembrie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații Eugen Tomac, Valerian Vreme, Mihaela Stoica și Clemen Negruț (neafiliați), vor susține luni, 23 septembrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă, în cadrul căreia vor fi prezentate o serie de inițiative legislative (sala "Spiru Haret", nivel P).

23 septembrie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării are plăcerea de a vă invita la o conferință de presă susținută de către domnul deputat Eugen Tomac, președintele comisiei, în data de 11 septembrie, ora 12.00 (corp B2, etaj 1, camera 3).

10 septembrie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Eugen Tomac, președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Camerei Deputaților, și membri ai comisiei împreună cu membri ai Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului României vor avea marți, 18 iunie, începând cu ora 18.00, o întâlnire comună cu membrii delegației parlamentare moldovene a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană între Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova (sala de ședințe a Comisiei pentru politică externă, corp B2, etaj 1).

17 iunie 2013
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 21 martie 2023, 7:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro