Aurel VAINER
Comunicate de presa

  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, efectuează în perioada 19 - 23 februarie o vizită oficială în Statul Israel, la invitația președintelui Knesset-ului, domnul Yuli-Yoel Edelstein.

19 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Aurel Vainer (Grup minorități)

În contextul comemorativ al anului 2014, când se împlinesc 70 ani de la deportarea evreilor din Transilvania de Nord spre lagărele de exterminare naziste, conducerea Federației Comunităților Evreiești din România exprimă aprecierea pentru măsurile întreprinse de autoritățile române în drept, privind interzicerea activității unor organizații naționalist-extremiste din Ungaria pe teritoriul României.

27 martie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 8-9 februarie 2014, delegația Parlamentului României la a Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana (AP UpM) a participat, la Amman, la cea de-a 10-a Sesiune plenară a AP UpM, organizată sub egida președinției iordaniane. Din delegația condusă de domnul deputat Aurel Vainer, au făcut parte domnii deputați Florin- Alexandru Alexe și Sorin Mihai Grindeanu.

13 februarie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Aurel Vainer (Grupul parlamentar al minorităților naționale)
privind participarea deputatului Aurel Vainer la vizita oficială a președintelui României, domnul Traian Băsescu, în Statul Israel, în zilele de 19 – 21 ianuarie 2014.

În baza invitației primite, am participat, în zilele de 19-21 ianuarie 2014, ca membru al delegației oficiale, la vizita în Statul Israel, a președintelui României, domnul Traian Băsescu.

23 ianuarie 2014 detalii