Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
Legături:
www.aurelvainer.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Aurel Vainer > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Aurel Vainer (Grupul parlamentar al minorităților naționale)
privind participarea deputatului Aurel Vainer la vizita oficială a președintelui României, domnul Traian Băsescu, în Statul Israel, în zilele de 19 – 21 ianuarie 2014.

În baza invitației primite, am participat, în zilele de 19-21 ianuarie 2014, ca membru al delegației oficiale, la vizita în Statul Israel, a președintelui României, domnul Traian Băsescu.

Potrivit programului anexat, am luat parte la toate evenimentele și convorbirile prilejuite de această vizită, mai puțin la convorbirile, de la Ramallah, cu domnul Mahmoud Abas, președintele Autorității Palestiniene.
În mod special, menționez că, la întâlnirea delegației cu domnul Yuli Yoel Edelstein, speaker-ul Knesset-ului, am avut o scurtă intervenție, în cadrul căreia am informat despre :
 • interesul manifestat de membrii Camerei Deputaților din Grupul de prietenie România – Israel, dar și al altora pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare cu parlamentari din Israel.
 • participarea subsemnatului în delegația Parlamentului României la Adunarea parlamentară a Mediteranei care va avea loc în zilele de 8 și 9 februarie, a.c. la Amman, în Iordania.
  Pe parcursul vizitei, în cadrul unui calendar de lucru foarte dens, am avut contacte bune cu membrii delegației oficiale, cu oficialitățile gazdă (inclusiv la Patriarhia ortodoxă a Ierusalimului, unde președintele României și întreaga delegație s-au bucurat de o primire foarte călduroasă).
  De asemenea, am avut contacte cu corespondentul în Israel al Radiodifuziunii Române, domnul Dragoș Ciocârlan și cu reprezentanți ai presei de limbă română din Israel – Jurnalul Săptămânii, Gazeta Românească și diverse publicații cu caracter de magazin.
 • Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 26 mai 2024, 6:17
  Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
  E-mail: webmaster@cdep.ro