Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
amendamente
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Lucia-Ana Varga > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Dorin Ursărescu (Grup PNL)

Luni, 17 februarie, a avut loc vizita la București a domnului Igor Luksic, ministrul afacerilor externe și integrării europene din Muntenegru. Excelența sa a avut o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, domnul Valeriu Zgonea, și cu domnul deputat PNL Dorin Ursărescu, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Muntenegru.

Întâlnirea oficialilor a avut drept premisă continuarea și dezvoltarea relațiilor pe cât mai multe paliere între cele două state: politice, economice, regionale, culturale și educaționale.
Președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Muntenegru , domnul deputat Dorin Ursărescu a declarat la sfârșitul întâlnirii: „Încă o dată îmi exprim disponibilitatea de a oferi tot suportul politic cât și experiența mea și a colegilor mei în procesul de pregătire în vederea aderării la Uniunea Europeană a Muntenegrului. Sunt convins că după această vizită relațiile dintre România și Muntenegru vor fi și mai apropiate și că vom avea o colaborare fructuoasă în toate domeniile. Cele două acorduri semnate astăzi, în domeniul educației și în domeniul culturii, între ministerele de resort din România și Muntenegru reprezintă încă un pas în amplificarea cooperării în plan bilateral și în alte domenii, deoarece avem multe valori în comun și o relație excelentă cu Muntenegru ar trebui fructificată la maxim.”
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 24 iulie 2024, 16:01
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro