Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Petru Gabriel Vlase > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Petru Gabriel VLASE
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Petru Gabriel Vlase (Grup PSD)
Vicepreședintele Camerei Deputaților, Gabriel Vlase, a avut o întrevedere cu regele Arabiei Saudite

Vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Gabriel Vlase, s-a întâlnit marți, 19 ianuarie, cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al-Saud. În cursul întrevederii, au fost analizate evoluțiile din zona Golfului, aspecte ale securității regionale și rolul pe care Arabia Saudită îl joacă în acest context.

19 ianuarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Petru Gabriel Vlase, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO
Sesiunea AP NATO 2017, organizată la București

În octombrie 2017 Parlamentul României va găzdui Sesiunea de toamnă a Adunării parlamentare a NATO, cel mai important eveniment din calendarul anual de activități al organizației.

19 noiembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
Comisia comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea propunerilor legislative privind legile electorale, privind modificarea Legii partidelor politice și a Legii privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale invită luni 26 octombrie, începând cu ora 17.00, toate organizațiile neguvernamentale și instituțiile interesate la o dezbatere (sala Mihai Viteazul, nivel P1). Tema acesteia va fi Proiectul de lege privind votul prin corespondență, precum și modificarea și completarea unor acte normative în domeniul electoral.
22 octombrie 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, efectuează în perioada 19 - 23 februarie o vizită oficială în Statul Israel, la invitația președintelui Knesset-ului, domnul Yuli-Yoel Edelstein.

19 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia permanentă a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului

În această zi de 9 octombrie națiunea română comemorează Ziua Holocaustului. Se aduce astfel de către România, deopotrivă autorități și societatea civilă, un pios omagiu victimelor acestui flagel pe care cu toții îl dorim îngropat definitiv în negura vremurilor și irepetabil pe viitor.

9 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia permanentă a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului

Îmi face plăcere să adresez cele mai bune urări de bine evreilor cu ocazia Anului nou iudaic, împreună cu speranța că Statul Israel se va bucura de prosperitate și de o pace durabilă și solidă în beneficiul stabilității în Orientul Mijlociu și al securității internaționale.

24 septembrie 2014
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Petru Vlase (Grup PSD)

Domnul deputat Gabriel Vlase, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară NATO, președintele Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului, exprimă satisfacția pentru votarea în Camera Deputaților a propunerii legislative pe care a inițiat-o și promovat-o, pentru abrogarea unor prevederi din Legea nr. 329/2009 privind reorganizarea unor autorități și instituții publice, raționalizarea cheltuielilor publice și susținerea mediului de afaceri.

17 septembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gabriel Vlase (Grup PSD)

Am fost șocat să citesc, în acestă seară, mesajele despre uciderea celor trei tineri israelieni care au fost răpiți de organizația teroristă Hamas în urmă cu aproape trei săptămâni.

1 iulie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Petru Vlase (Grup PSD)

Președintele Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Statul Israel, domnul deputat Gabriel Petru Vlase, împreună cu președintele Camerei Deputaților, domnul Valeriu Zgonea, au avut miercuri, 26 februarie, o întâlnire cu președintele Comisiei pentru absorbția imigranților și diasporă din Parlamentul Statului Israel, domnul deputat Yoel Razvozov. La întrevedere a participat și Excelența Sa domnul Dan Ben – Eliezer, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Israel în România.

26 februarie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici, va avea miercuri, 26 februarie, începând cu ora 11.00, o întrevedere cu președintele Comisiei pentru absorbția imigranților și diasporă din Parlamentul Statului Israel, domnul Yoel Razvozov (sala de ședințe a Comisiei, corp B2, etaj 1, camera 3).

25 februarie 2014 detalii
  MESAJ DE CONDOLEANȚE

Deputatul Gabriel Vlase, președintele Grupului de prietenie România - Statul Israel din Parlamentul României își exprimă profunda compasiune față de familia îndurerată și poporul israelit după ce un mare om politic, strateg, militar și prim-ministru, Ariel Sharon a trecut în neființă.

13 ianuarie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Vlase (Grup PSD)

Difuzarea colindului, purtând un grav mesaj antisemit, la postul de televiziune TVR 3 reprezintă o abatere regretabilă de la spiritul sfânt al sărbătoririi Crăciunului, un act condamnabil de încurajare a xenofobiei și antisemitismului.

12 decembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Vlase (Grup PSD)
Vizita de lucru a Biroului permanent AP NATO în ASIA

Consolidarea parteneriatului NATO - Japonia este foarte importantă atât pentru stabilitatea globală, cât și pentru întărirea stabilității în Asia și menținerea păcii.

29 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Deputatul Gabriel Vlase, șeful delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară NATO, a fost ales sâmbătă, 12 octombrie, vicepreședinte al acestei organizații, în cadrul lucrărilor celei de a 59-a reuniuni anuale care are loc la Dubrovnik, în Croația, în perioada 11-14 octombrie.

12 octombrie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 24 iulie 2024, 2:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro