Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Andrei Daniel Gheorghe > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Gheorghe (Grup PDL)
"Asaltul baronilor asupra instituțiilor statului"

Deputatul PDL Florin GHEORGHE atrage atenția asupra presiunilor pe care baronii locali le fac asupra justiției și statului de drept. Într-o declaratie politica susținută astăzi în Camera Deputaților, intitulată "Asaltul baronilor asupra instituțiilor statului", parlamentarul constănțean precizează că aceștia i-au cerut lui Victor Ponta să le ia de pe cap procurorii și judecătorii care le strică "înțelegerile" și nu îi lasă să fure în liniște.

"Procurorii băsiști, justiția politică, dosare politice sunt doar câteva dintre cuvintele fredonate cu demență de mai marii USL, ori de câte ori magistrații le strică liniștea penalilor de la guvernare. Acest refren a fost compus chiar de tarabostes-ul USL, Dan Voiculescu, atunci când procurorii i-au amintit că șantajul sau jaful proprietăților publice sunt pedepsite de legea penală. Acum cântecul este fredonat la unison de toată pleiada penalilor USL, în frunte cu baronii locali, și, mai mult, au pregătit și asaltul asupra instituțiilor anticorupție" a afirmat astăzi Florin Gheorghe, în plenul Camerei Deputaților.
Deputatul constanțean mai susține că nu exista nici un cetățean onest care să aibă ceva de reproșat instituțiilor anticorupție. "Din nefericire pentru români și pentru țară, generația de baroni care a crescut și s-a dezvoltat în jurul lui Victor Ponta - Dragnea, Constantinescu, Oprișan - vor să dărâme statul de drept și democrația, sfârtecând după interese lor proprii administrația țării, sub pretextul reorganizării teritoriale; desființând atribuțiile Agenției Naționale de Integritate, pentru că sute de edili locali ai USL sunt incompatibili sau în conflict de interese; intimidând fără echivoc procurorii de caz, care mai au curajul să investigheze infracțiuni și pe mai marii USL" a concluzionat deputatul PDL de Constanța, Florin Gheorghe.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 5 martie 2024, 17:13
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro