Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Andrei Daniel Gheorghe > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Gheorghe (Grup PDL)
"La USL totul iese negativ, inclusiv rectificarea bugetară"

Deputatul PDL Florin Gheorghe salută faptul că, la rectificarea bugetară operată de Guvernul Victor Ponta, Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a primit fonduri, în valoare de 23 de milioane de lei, pentru asigurarea acțiunilor de supraveghere, prevenire, control și eradicare a bolilor la animale și a celor transmisibile de la animale la om: "Știți cum e cu trezitul în ceasul al XII-lea!?

Mai bine mai târziu decât niciodată! Mă bucur că semnalul de alarmă pe care l-am tras în urmă cu peste o săptămână a primit răspuns de la Guvern. Domnul Ponta și domnul Constantin știu că, dacă nu ar fi procedat așa cum le-am cerut, Uniunea Europeană ar fi interzis exporturile de carne din România pe un termen nedefinit. Cu toate acestea, simpla alocare a sumelor nu îmi spulberă definitiv această teamă! Sper ca pesta porcină să fie monitorizată și eradicată definitiv prin fapte, nu doar prin vorbe și sume alocate la rectificări!"
În legătură cu celelalte componente ale rectificării, deputatul PDL Florin Gheorghe este de părere că este cea mai sugestivă dovadă a incapacității de guvernare a USL: "Parcă economia creștea în 2013? Nu așa se lăuda Guvernul? Că atunci când economia va crește USL va împărți bunăstare către români. Nu așa stăteau lucrurile? Sincer, nu am mai întâlnit guverne care, atunci când economia crește, să opereze rectificări bugetare negative ... și știți foarte bine că la rectificare au fost sacrificate, din nou, investițiile publice ... Sacrificarea investițiilor va avea rezultatele cunoscute și de un student de liceu: locuri de muncă mai puține, creștere economică mai mică, venituri bugetare mai mici ... În fine.... Aceasta este spirala în care ne-a băgat USL și incompetența sa la guvernare."
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 1 martie 2024, 12:52
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro