Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Andrei Daniel Gheorghe > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Gheorghe (Grup PDL)
„Demisia de bun-simț a Ministrului Radu Stroe”

Ca urmare a tragediei aviatice din Munții Apuseni, deputatul PDL Florin Gheorghe solicită premierului Victor Ponta să-l demită de urgență pe Ministrul Radu Stroe:

„Am reclamat în nenumărate rânduri faptul că domnul Stroe conduce într-un mod defectuos soarta Ministerului de Interne. Accidentul tragic, care a cutremurat și întristat o țară întreagă, a demonstrat o dată în plus falimentul instituțional din subordinea domnului Stroe. Nu este admisibil ca cetățenii să găsească victimele înaintea autorităților! Nu este admisibil ca servicii publice, pentru care se cheltuiesc milioane de euro anual, să nu poată localiza epava unui avion sau apelul de urgență la numărul unic de urgență 112! Nu există scuze pentru Ministrul Stroe, dar și pentru alți șefi de instituții, din cauza cărora pilotului și tinerei stagiare nu li s-a dat o minimă șansă la viață! Nu mai poate fi tolerat comportamentul Ministrului Stroe care nu are nici măcar demnitatea să recunoască faptul că instituțiile din subordinea sa și-au demonstrat vădita incompetență în situații de criză! Să ne ferească Dumnezeu de alte situații de criză, pentru că instituțiile subordonate domnului Stroe și-au arătat incapacitatea de a răspunde corespunzător în momente dificile!”
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 1 martie 2024, 13:21
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro