Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
1996-2000 (dep.)
1992-1996 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Octavian Bot > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Cei mai mulți vorbesc ca să se afle în treabă, neavînd nicio legătură cu ideologia dreptei.
Parafrazînd o celebră zicală, aș spune: "Băsescu moare de drum lung - două mandate -, și Ungureanu de grija dreptei".
Zilele trecute Aurelian Pavelescu și Mihai Răzvan Ungureanu au anunțat cu surle și trompete lansarea unei alianțe "DA".
Dacă anunțul ar fi fost făcut pe 1 aprilie, ziceam că a fost o glumă, o păcăleală reușită. Cum însă protagoniștii s-au grăbit să pozeze în "unificatori" ai dreptei , înclin să cred că avem de-a face cu o obrăznicie. Doi oameni, Aurelian Pavelescu, Mihai Răzvan Ungureanu, care nu reprezintă nimic și pe nimeni, cu un tupeu fără margini se autopropun într-o poziție pe care nu le o recunoaște nimeni.
Dacă filmele cu Stan și Bran ne-au încântat și continuă să ne încânte, filmul cu Pavelescu și Ungureanu ar putea intra în categoria " filme cu proști".
Pavelescu și Ungureanu sunt: primul, "generalul armatei moarte", PNȚ-CD, al doilea conducătorul unui partid cumpărat la taraba politicii, nefiind capabil să înregistreze un partid înaintea alegerilor.
Dacă s-ar verifica corect documentele celor două partide, PNȚ-CD și FC, s-ar constata că aceste partide nu au nici membrii, nici organizații, conform Legii partidelor politice. Efortul celor doi impostori, Pavelescu și Ungureanu, ar fi demn de o cauză mai bună.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 5 martie 2024, 15:19
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro