Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (sen.)
2008-2012 (sen.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Marius Sorin-Ovidiu Bota > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Marius Sorin Bota (Grupul parlamentar al PSD)
Bătaie de joc la adresa românilor

Având în vedere știrea conform căreia Autostrada Ploiești – Brașov se amână cel puțin trei ani deoarece C.N.A.I.R. vrea fonduri europene pentru revizuirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic, deputatul Marius Sorin Bota a reacționat:

”Doar pentru acest motiv Guvernul Orban trebuie să plece! Dacă pentru revizuirea a 5-a oară a aceluiași studiu de fezabilitate amânăm încă 3 ani startul pentru construcția Autostrăzii București - Brașov, înseamnă că cineva nu doar că își bate joc de români, ci primește bani pentru a face acest lucru!
În loc sa dea afară surplusul de angajați care nu fac nimic la C.N.A.I.R., ei angajază pe bandă rulantă în condițiile în care au ”trâmbițat” că blochează angajările și vor face reduceri în aparatul bugetar. Fac angajări pe bandă rulantă și pe bază de carnet de partid (PNL), iar românilor le vând gogoși presărate cu banii europeni ce vor veni la ”Sfântul Așteaptă”, un studiu care a mai fost revizuit până acum de 5 ori, în loc să revizuiască cu economiile făcute într-o lună la salariile din C.N.A.I.R., prin trimiterea acasă fie și doar a celor angajați în acest an. Aceasta este afacerea pe care orice Guvern PNL care a condus Ministerul Transporturilor a făcut-o (a revizuit, sau a inventat studii de fezabilitate). E mai simplu și mai rapid de luat ”șpăguța” decât să faci construcții pe termen scurt. Sigur, nu vor mai apuca această ”grosolănie”în dauna intereselor României și a românilor.
Sper ca toți colegii din Comisia de transporturi, atât cei din Camera Deputaților cât și cei din Senat, să ia atitudine față de noua strategie a acestui minister corupt și plin de incompetenți de sus până jos, dar și în companiile pe care le coordonează”, a declarat deputatul Marius Sorin Bota.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 1 februarie 2023, 0:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro