Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Corneliu-Florin Buicu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Corneliu-Florin BUICU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Corneliu–Florin Buicu (Grup PSD)

În cursul zilei de miercuri, 11 mai 2016, președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul conf.univ.dr. Florin Buicu, a avut o întâlnire cu o delegație alcătuită din reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Biroului pentru Europa ai OMS, Oficiului Regional UNICEF, Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, Agenției Federale a Departamentului de Sănătate Publică al Statelor Unite ale Americii(US CDC), Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC), Agenția de Medicină Preventivă Franceză și ai Biroului Băncii Mondiale din România.

11 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Corneliu Florin Buicu (Grup PSD)

Comisia pentru sănătate și familie din Camera Deputaților a găzduit, luni, 14 martie, lansarea proiectului “Mame pentru viață. Viață pentru mame”, un program ce are ca obiectiv reducerea mortalității materne în țara noastră.

15 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Corneliu - Florin Buicu (Grup PSD)

Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților a dezbătut și adoptat în ședința din 2 februarie 2016, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de Urgență, emisă de Guvernul Ponta, nr. 56 din 2015 privind plata tratamentului in străinătate al persoanelor a căror stare de sănătate a fost afectată în urma tragicului eveniment din data de 30 Octombrie 2015 produs în clubul Colectiv. Raportul preliminar, de adoptare, va fi înaintat Comisiei pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților în vederea întocmirii raportului comun.

3 februarie 2016
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Florin Buicu

Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților a reexaminat proiectul de Lege privind modificarea și completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun (PLx 399/2011), retrimis de plenul Camerei Deputaților în ședința din data de 3 decembrie 2015.

11 decembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru sănătate și familie

Comisia pentru sănătate și familie și-a desfășurat lucrările în ziua de 8 decembrie 2015 începând cu ora 10.00.

8 decembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru sănătate și familie

În cadrul ședinței Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, care a avut loc în data de 5 mai, a fost aprobată propunerea domnului deputat Horia Cristian (Grup PNL), ca în ședința comisiei de marți, 12 mai, să fie solicitată o raportare din partea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și Ministerului Sănătății legată de situația cardurilor de asigurări de sănătate din România (număr carduri distribuite, la nivel național și pe județe, număr de carduri de sănătate activate).

5 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru sănătate și familie

Marți, 17 martie, Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților a procedat la audieri privind activitatea Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie Cantacuzino.

18 martie 2015 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 21 iulie 2024, 11:02
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro