Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ștefan Burlacu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primita de la domnul deputat Stefan Burlacu (Grup ND)
PNL la Capitală, impostură și gargară

Grupul parlamentar Național Democrat solicită public liderilor Partidului Național Liberal o explicație referitoare la situația actuală a Primăriei Generale a Capitalei.

 După ce ani de zile, întreaga conducere a PNL ne-a vorbit despre dezastrul de la Primăria Municipiului București, explicându-ne haosul și jaful din bani publici, liberalii au demonstrat marți 15 septembrie 2015, că știu doar să pălăvrăgească. Gargară, nimic altceva , a declarat liderul grupului parlamentar, domnul deputat Ștefan Burlacu.
În același timp parlamentarii național democrați apreciază că liderii liberali, care au dat un președinte României, pentru următorii patru ani, nu au avut curajul să rezolve situația actuală de la primăria Capitalei.
Pentru că, deși aveau majoritatea în Consiliul General, s-au ascuns toți pe sub birouri și au preferat să susțină un fost PPDD-ist. Este foarte bine. Îl cunosc pe noul primar interimar al Bucureștiului. Știu că este un om onest, competent și chiar mă bucur de curajul de care a dat dovadă. Ceea ce e de neînțeles, ba chiar revoltător, este modul în care a ales să acționeze PNL. Din păcate, liberalii ne-au arătat fără echivoc că știu doar să lanseze acuzații, să țină discursuri bombastice la televizor și să ne promită multe, de toate. În schimb, când s-a pus problema să preia frâiele, să demonstreze ceea ce repeta mecanic zi de zi, au fugit de responsabilitatea conducerii unei primării, preferând o poziție de impostori, a adăugat deputatul Ștefan Burlacu.
Liderul Grupului parlamentar Național Democrat solicită, imperativ, liderilor liberali, să își asume responsabilitatea guvernării acestei țări, nu doar accesul la robinetul cu bani și mașini cu șofer sau excursii gratuite în străinătate.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 20 iulie 2024, 18:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro