Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Stefan Burlacu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Stefan BURLACU
Communiques de presse

  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de domnul deputat Ștefan Burlacu (neafiliat)
Deputatul Ștefan Burlacu (neafiliat) îi solicită președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anchetarea situației prin care rude și fini ai unor parlamentari UNPR ar fi fost făcuți ofițeri ai serviciilor secrete, deoarece aceste acuzații îl vizează pe unul din membrii instituției pe care o conduce.
10 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea
Memorandumul de Înțelegere încheiat astăzi între Camera Deputaților și Parlamentul de la Chișinău va aduce Republica Moldova mai aproape de Europa

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, împreună cu o delegație parlamentară, efectuează o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 18 – 19 septembrie 2015, la invitația președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

18 septembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primita de la domnul deputat Stefan Burlacu (Grup ND)
PNL la Capitală, impostură și gargară

Grupul parlamentar Național Democrat solicită public liderilor Partidului Național Liberal o explicație referitoare la situația actuală a Primăriei Generale a Capitalei.

 După ce ani de zile, întreaga conducere a PNL ne-a vorbit despre dezastrul de la Primăria Municipiului București, explicându-ne haosul și jaful din bani publici, liberalii au demonstrat marți 15 septembrie 2015, că știu doar să pălăvrăgească. Gargară, nimic altceva , a declarat liderul grupului parlamentar, domnul deputat Ștefan Burlacu. [...]

16 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar Democrat și Popular, domnul deputat Ștefan Burlacu

În contextul situației umanitare dramatice, de o gravitate fără precedent, a celor peste patru milioane de refugiați din Siria, care solicită sprijinul statelor moderne europene pentru a li se oferi un nou sens în viață, deputatul Ștefan Burlacu îi solicită Președintelui României, domnului Klaus Werner Iohannis, convocarea urgentă a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru a analiza această situație.

25 august 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar Democrat și Popular, domnul deputat Ștefan Burlacu, împreună cu domnul deputat Florentin Gust (neafiliat) susțin marți, 5 mai, începând cu ora 17.00, o conferință de presă având ca temă semnarea unui acord de colaborare parlamentară la nivelul Camerei Deputaților (sala "Spiru Haret", nivel P).

5 mai 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, efectuează în perioada 9 - 13 martie o vizită oficială în Canada, la Ottawa, la invitația președintelui Camerei Comunelor canadiene, Andrew Scheer.

9 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru afaceri europene

O delegație a Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, condusă de domnul deputat Bogdan Radu Țîmpău, președintele comisiei, având în componență pe doamna deputat Roberta Alma Anastase, vicepreședinte și pe domnul deputat Ștefan Burlacu, membru al comisiei și o delegație a Comisiei pentru afaceri europene a Senatului României, condusă de doamna senator Mihaela Popa, vicepreședinte al Comisiei, având în componență pe domnul senator Cristian-Dănuț Mihai, au participat la cea de-a LI-a reuniune a Conferinței organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale Parlamentelor Uniunii Europene – COSAC, organizată la Atena, în perioada 15 -17 iunie 2014.

17 iunie 2014 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie dimanche, 21 juillet 2024, 1:57
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro