Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Mario-Ernest Caloianu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Mario-Ernest CALOIANU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mario-Ernest Caloianu (Grup PSD)

În calitate de președinte al departamentului relații internaționale a UNPR, deputatul Mario-Ernest Caloianu, membru al grupului parlamentar PSD, a efectuat o vizită de lucru în Italia.

11 decembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mario Ernest Caloianu (Grup PSD)
Cancerul din achizițiile publice poate fi extirpat

Asta dacă se vrea! Urmând modelul țărilor europene cu un grad de absorbție al fondurilor europene de sută la sută și chiar peste, vezi Italia, Spania în 2010 – 2012, încă din campania pentru alegerile parlamentare din 2012 mi-am asumat introducerea și susținerea unei propuneri legislative care să elimine, prin aplicarea sa, eterna “ Confuzie” care se face la selecția operatorilor economici care participă la atribuirea de contracte publice de lucrări sau servicii.

30 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mario Ernest Caloianu (Grup PP-DD)

Am fost surprins și indignat de declarațiile făcute de Elmar Brok, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European. Ideea de a amprenta imigranții români din Germania este total opusă unei Europe deschise, libere și democratice. Consider că este inadmisibil ca un politician care ocupă o asemenea funcție să facă acest gen de afirmații demagogice și lipsite de toleranță. În apropierea alegerilor pentru Parlamentul European, cei care nu au nimic pozitiv de oferit electoratului recurg la propaganda de tip "străinul este de vină" sau "țapul ispășitor".

6 ianuarie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mario Ernest Caloianu (Grup PP-DD)

În perioada 15 - 20 septembrie domnul deputat Mario Ernest Caloianu a efectuat o vizită în Republica Argentina, la inițiativa Excelenței Sale domnul Claudio Perez Paladino, ambasadorul Argentinei la București.

9 octombrie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 19 iulie 2024, 15:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro