Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
motions
discours
vote
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Mario-Ernest Caloianu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Mario-Ernest CALOIANU
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mario-Ernest Caloianu (Grup PSD)

În calitate de președinte al departamentului relații internaționale a UNPR, deputatul Mario-Ernest Caloianu, membru al grupului parlamentar PSD, a efectuat o vizită de lucru în Italia.

11 decembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mario Ernest Caloianu (Grup PSD)
Cancerul din achizițiile publice poate fi extirpat

Asta dacă se vrea! Urmând modelul țărilor europene cu un grad de absorbție al fondurilor europene de sută la sută și chiar peste, vezi Italia, Spania în 2010 – 2012, încă din campania pentru alegerile parlamentare din 2012 mi-am asumat introducerea și susținerea unei propuneri legislative care să elimine, prin aplicarea sa, eterna “ Confuzie” care se face la selecția operatorilor economici care participă la atribuirea de contracte publice de lucrări sau servicii.

30 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mario Ernest Caloianu (Grup PP-DD)

Am fost surprins și indignat de declarațiile făcute de Elmar Brok, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European. Ideea de a amprenta imigranții români din Germania este total opusă unei Europe deschise, libere și democratice. Consider că este inadmisibil ca un politician care ocupă o asemenea funcție să facă acest gen de afirmații demagogice și lipsite de toleranță. În apropierea alegerilor pentru Parlamentul European, cei care nu au nimic pozitiv de oferit electoratului recurg la propaganda de tip "străinul este de vină" sau "țapul ispășitor".

6 ianuarie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mario Ernest Caloianu (Grup PP-DD)

În perioada 15 - 20 septembrie domnul deputat Mario Ernest Caloianu a efectuat o vizită în Republica Argentina, la inițiativa Excelenței Sale domnul Claudio Perez Paladino, ambasadorul Argentinei la București.

9 octombrie 2013 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 19 juillet 2024, 8:20
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro