Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
iulian.bulai@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Iulian Bulai > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Iulian BULAI
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Secretariatul Delegației Parlamentului României la APCE

Miercuri, 22 iunie 2022, cu ocazia celei de-a treia părți a Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Iulian Bulai, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, a intervenit în plenul Adunării, formulând o interpelare în numele grupului ALDE, adresată președintelui Republicii Elene, doamna Katerina Sakellaropoulou.

24 iunie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Marți, 21 iunie 2022, în cadrul celei de-a treia părti a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Iulian Bulai a luat cuvântul, în calitate de președinte al Grupului ALDE din cadrul Adunării, la dezbaterea generală cu privire la Securitatea și democrația în Europa.

22 iunie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Secretariatul Delegației Parlamentului României la APCE

Cu ocazia celei de-a treia părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei de la Strasbourg (20-24 iunie 2022), domnul deputat Iulian Bulai a fost ales în funcția de Președinte al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE).

20 iunie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)

Marți, 15 martie 2022, cu ocazia Sesiunii extraordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Iulian Bulai a luat cuvântul la dezbaterea de urgență cu privire la Consecințele agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei.

16 martie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Secretariatul Delegației Parlamentului României la APCE

Luni, 27 septembrie 2021, cu ocazia celei de-a patra părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 27-30 septembrie a.c.), domnul deputat Iulian Bulai a luat cuvântul, în numele Grupului ALDE din cadrul Adunării, la dezbaterea Raportului de activitate al Biroului și Comisiei Permanente.

28 septembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)
Inițiativa Grivița 53 – primul teatru independent construit de la zero – continuă în Parlamentul României

În săptămâna care tocmai a trecut, la Camera Deputaților a avut loc, timp de trei zile, o activitate de conștientizare și strângere de fonduri pentru proiectul Grivița 53 – primul teatru independent construit de la zero după 75 de ani – la inițiativa regizoarei Chris Simion-Mercurian.

11 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Luni, 19 aprilie 2021, în cadrul celei de-a doua părți a Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care se desfășoară în această săptămână în format hibrid (la Strasbourg și on-line), domnul deputat Iulian Bulai, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, a fost desemnat co-raportor al Comisiei de monitorizare privind onorarea obligațiilor de stat membru al Consiliului Europei de către Olanda.

21 aprilie 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, Iulian Bulai (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS)

Președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, deputatul USR PLUS, Iulian Bulai, va organiza miercuri, 20 ianuarie, începând cu ora 10:30, o dezbatere privind situația actuală și viitorul Televiziunii Române. Evenimentul va avea loc la sala de ședințe a Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă (nivel 2, corp C1-C4).

19 ianuarie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 30 mai 2023, 0:27
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro