Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Florin Buicu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Corneliu-Florin BUICU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Florin Buicu (Grup PSD)

Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților și Comisia pentru sănătate publică a Senatului României, în colaborare cu Local American Working Group (LAWG) și The Economist Intelligence Unit Healthcare, au desfășurat o dezbatere tehnică privind „Finanțarea sistemului de sănătate din România”, la sediul Comisiei pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților.

26 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Florin Corneliu Buicu (Grup PSD)
Legea tuberculozei intră in dezbateri la Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților

Deputații din Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților pun în dezbatere, pentru prima oară în această sesiune, Legea tuberculozei. Proiectul a fost trecut pe lista de urgență a actelor normative ce urmează a fi discutate. 5000 de semnături adunate de la susținători prin petiția „Parlamentari, votați Legea tuberculozei” au fost prezentate președintelui Comisiei pentru sănătate, conf. univ. dr. Corneliu Florin Buicu, încă din luna august.

5 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Florin Buicu (Grup PSD)
Miercuri, 19 aprilie 2017, Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților a găzduit întâlnirea “Construcția instituțională a structurii de evaluare a tehnologiilor medicale, inclusiv de formare pentru Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale”, la care au participat reprezentanți ai comisiilor de sănătate ale Senatului și Camerei Deputaților, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Dr. Cristian Grasu, Dr. Vlad Mixich, Dr. Maria-Cristina Dinescu, expert servicii medicale UMP – Banca Mondială, precum și experți internaționali.
20 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PSD

Grupul parlamentar al PSD a votat favorabil, în cadrul ședinței de plen a Camerei Deputaților de miercuri, 19 aprilie, un proiect de lege care vine în sprijinul farmaciilor independente, investitori mici și mijlocii pe piața medicamentelor.

19 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Florin Buicu (Grup PSD)
7 Aprilie - Ziua Mondială a Sănătății

În fiecare an, Organizația Mondială a Sănătății selectează ca temă pentru 7 Aprilie - Ziua Mondială a Sănătății, un domeniu prioritar de interes global de sănătate publică.

5 aprilie 2017 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Corneliu-Florin Buicu (Grup PSD)

Peste trei pătrimi dintre români și-ar dori să călătorească în alt stat membru al Uniunii Europene pentru tratament medical, dacă ei sau un membru al familiei ar avea o problemă serioasă de sănătate, deși 43% declară că nu și-ar permite această soluție.

23 februarie 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 29 ianuarie 2023, 11:44
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro