Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (sen.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
Legături:
www.mirceacazan.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Mircea-Vasile Cazan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Mircea-Vasile CAZAN
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Cazan (Grup PNL)
Denunțul d-lui Sebastian Ghiță - minciuni si dezinformări la adresa familiei Klaus Iohannis

Camera Deputaților a hotărât, prin vot secret cu bile, ca dl. deputat Sebastian Ghiță să nu fie reținut și nici trimis în judecată, mulțumită colegilor săi pesediști. Spre deosebire de alți parlamentari care, de la tribuna Camerei Deputaților, au spus “vă rog votați pentru ridicarea imunității, să pot să îmi demonstrez nevinovăția în instanță”, dl. Ghiță, la fel ca si alți prieteni ai d-lui Ponta, a recurs la metoda vă rog frumos votați împotriva ridicării imunității, citez:

31 martie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Cazan (Grup PNL)
"Interesul național” cu antemergător
Pe data de 25 octombrie a fost ziua Armatei Române, iar în mai multe locuri din țară au fost comemorați eroii care au căzut la datorie în toamna anului 1944.
29 octombrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnii deputați Theodor Nicolescu, Cristian Buican și Mircea Cazan vor susține luni, 20 octombrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2). La conferință participă și domnii senatori Ion Popa și Ionuț-Elie Zisu.

20 octombrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Parlamentarii PNL și PDL de Argeș, Vâlcea și Sibiu somează Guvernul României să introducă Autostrada Pitești-Sibiu în Masterplan-ul General de Transport

Parlamentari ai Partidului Național Liberal și ai Partidului Democrat Liberal, reprezentanți ai județelor Argeș, Vâlcea și Sibiu, au susținut astăzi, 20 octombrie, o conferință de presă în care au anunțat public demersul comun inițiat către Guvernul României și Ministerul Transporturilor și în care deputații și senatorii solicită, printr-o scrisoare deschisă, revizuirea Masterplan-ului General de Transport, precum și introducerea tronsonului de autostradă Sibiu-Pitești ca obiectiv prioritar în construcția autostrăzilor din România.

20 octombrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la Grupul parlamentar al PNL
Cine spune adevărul și cine minte în legătură cu autostrada Pitești – Sibiu?

Nu o spunem pentru prima oară. Am afirmat de mai multe ori, în public, că tronsonul de autostradă Pitești – Sibiu este unul foarte important pentru România. Și nu doar pentru că face parte dintr-un proiect european de drumuri.

26 martie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Mircea Cazan (Grup PNL)
Până unde va merge Traian Băsescu?

La ultimele scrutinuri electorale Traian Băsescu s-a implicat în susținerea PDL. A făcut-o prin intervenții televizate, prin participarea la unele reuniuni mai mult sau mai puțin electorale ale fostului partid de guvernământ.

11 februarie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Mircea Cazan (Grup PNL)
Nu trebuie să-i fie nimănui frică de Iohannis

În noiembrie 2009, România a trecut pe lângă o bună șansă de a ieși mai repede din criză. Pentru cine nu își aduce aminte, după moțiunea de cenzură prin care a fost demis Guvernul Boc, la propunerea PNL, propunere acceptată de Opoziția de atunci și de societatea civilă, s-a solicitat desemnarea ca premier a lui Klaus Iohannis. Propunerea a fost respinsă categoric de Traian Băsescu.

11 februarie 2014 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 17 iulie 2024, 17:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro