Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Iulian Bulai > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)

Noul minsitru al Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz, va fi audiat în Comisia pentru cultură, artă, mijloace de comunicare în masă a Camerei Deputaților, unde vor fi evaluate manifestările organizate cu ocazia Centenarului și alte probleme apărute recent, legate de managementul și transparența Ministerului.

Solicitarea de audiere a fost depusă de parlamentarul USR Iulian Bulai, care a cerut detalii despre prioritățile pe care ministrul Culturii și le-a stabilit pentru acest mandat.
„Am trimis președintelui Comisiei pentru cultură o solicitare de chemare la audieri a noului ministru al Culturii, domnul Valer-Daniel Breaz, deoarece consider că este neapărat necesar ca acest mandat să înceapă printr-un dialog. Experiențele cu miniștrii anteriori ne-au arătat că nu putem colabora în alte condiții. Nu am primit un răspuns oficial până acum la această solicitare, însă la o întâlnire informală, domnul Breaz mi-a garantat că va fi prezent în comisie săptămânile viitoare, astfel încât să putem discuta aplicat asupra desfășurării și bilanțului Centenarului. De asemenea, această întâlnire va fi o ocazie excelentă pentru a lămuri felul în care dl Breaz abordează chestiunea transparenței în ministerul pe care-l conduce, de pildă, în ceea ce privește caracterul public al CV-urilor funcționarilor publici. Sper să putem avea o relație de colaborare, de preferat mai bună decât cu precedesorii actualului ministru”, a declarat deputatul USR Iulian Bulai.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 9 februarie 2023, 5:17
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro