Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Vasile Cocoș > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnii deputați Sorin Lazăr și Vasile Cocoș (Grupul parlamentar al PSD)

În perioada 18-19 februarie 2019, la Parlamentul European de la Bruxelles s-a desfășurat Conferința interparlamentară pentru stabilitate, coordonare și guvernanță economică în Uniunea Europeană. Delegația din partea Comisiei pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților a fost reprezentată de domnul președinte Sorin Lazăr și domnul deputat Vasile Cocoș.

Luni, 18 februarie 2019, domnul președinte Sorin Lazăr a coprezidat, alături de domnul Jean Arthuis – președintele Comisiei pentru bugete BUDG a Parlamentului European - Sesiunea privind cadrul financiar multianual post 2020 și a prezentat concluziile acestei conferințe. Domnia Sa a precizat că viitorul buget al Uniunii Europene trebuie să susțină Politica de Coeziune, Politica Agricolă Comună, investițiile în infrastructură și în serviciile publice.
Marți, 19 februarie 2019, domnul președinte Lazăr Sorin a coprezidat sesiunea referitoare la prioritățile investiționale post 2020, alături de domnul Jean Arthuis, unde a subliniat că Politica de Coeziune trebuie să rămână principala politică de investiții la nivelul Uniunii Europene.
În aceeași zi, domnul Vasile Cocoș, în cadrul Conferinței privind convergența, stabilitatea și coeziunea în Uniunea economică și monetară a susținut un discurs în care a subliniat că pentru România vor fi deosebit de importante structura și alocările financiare pentru Politica de Coeziune și pentru Politica Agricolă Comună, politici fundamentale pentru succesul întregului proiect al integrării europene, reprezentat de ansamblul Uniunii Europene.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 24 septembrie 2023, 20:55
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro