Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
2004-2008 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Grigore Craciunescu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Grigore CRACIUNESCU
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Grigore Crăciunescu (Grup PNL)
Înjumătățirea fondurilor pentru cele trei spitale regionale
În luna decembrie a anului trecut se afla în derulare, la Ministerul Sănătății, prin programul Băncii Mondiale, o procedură de achiziție pentru contractarea actualizării studiilor de fezabilitate pentru spitalele regionale de la Iași, Cluj și Craiova.

Între timp, Banca Mondială a retras această ofertă de finanțare. Trebuie să solicităm transparență pe acest subiect și să aflăm care sunt motivele pentru care s-a ajuns în această situație cu consecințe deosebit de grave și care pune sub semnul întrebării continuarea programului de construcție a respectivelor spitale regionale de urgență. [...]

13 aprilie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Grigore Crăciunescu (Grup PNL)
Dragnea și Ponta ignoră problemele cu care se confruntă ieșenii

Constat cu stupoare că președintele PSD Liviu Dragnea și premierul Victor Ponta ignoră problemele cu care se confruntă municipiul Iași și, de fapt, întreaga Moldovă.

14 octombrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Grigore Crăciunescu (Grup PNL)

La Senat a fost depusă, în data de 17 martie, o propunere legislativă pentru condamnarea totalitarismului comunist și pentru cultivarea memoriei naționale antitotalitare. În acest proiect, la art. 5, se propune construirea “Monumentului național al victimelor totalitarismului comunist” ca un simbol al luptei anticomuniste care va fi amplasat în centrul Pieții Universității, din București.

28 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Grigore Crăciunescu (Grup PNL)
PSD arată dispreț față de istoria României și simbolurile naționale

Deputatul PNL Grigore Crăciunescu acuză PSD de lipsă de respect față de istoria României și față de simbolurile naționale prin prisma votului acordat în Plenul Camerei Deputaților în privința Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.102/1992 privind stema țării și sigiliul statului, care stabilea ca acvila ce apare pe stema țării să fie încoronată.

28 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Grigore Crăciunescu (Grup PNL)
Proiectul de lege privind încoronarea Acvilei de pe Stema Națională a primit raport de adoptare

Deputatul PNL Grigore Crăciunescu salută decizia Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și a Comisiei juridice, de disciplină și imunități care au dat raport favorabil Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.102/1992 privind stema țării și sigiliul statului prin care se stabilește ca acvila ce apare pe stema țării să fie încoronată.

5 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Grigore Crăciunescu (Grup PNL)
Haosul de la CNAS arată disprețul cu care Guvernul PSD îi tratează pe români

Deputatul PNL Grigore Crăciunescu semnalează faptul că, odată cu expirarea termenului limită pentru implementarea cardului unic de sănătate, Guvernul Ponta, prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, nu a făcut decât să creeze haos în sistemul public de sănătate, generând confuzie, nemulțumire și indignare în rândul pacienților care ar trebui să beneficieze de servicii medicale.

4 mai 2015 detalii
  Comunicat de presă
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Deputatul PNL Grigore Crăciunescu a depus un proiect legislativ pentru completarea stemei naționale cu coroana României

Deputatul liberal Grigore Crăciunescu a înaintat astăzi, 26 iunie a.c., Biroului Permanent al Camerei Deputaților o propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 102 din 21 septembrie 1992 privind stema și sigiliul statului.

26 iunie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Domnii deputați Grigore Crăciunescu și Mircea Dolha au transmis o scrisoare doamnei Comisar European Viviane Reding

Domnii deputați Grigore Crăciunescu și Mircea Dolha au susținut astăzi, 12 iunie, la Camera Deputaților, o conferință de presă în care au prezentat scrisoarea pe care cei doi parlamentari au transmis-o doamnei Viviane Reding, Comisar European pentru Justiție, Drepturi Fundamentale și Cetățenie. Conținutul integral al scrisorii îl găsiți mai jos.

12 iunie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Grigore Crăciunescu și Mircea Dolha (Grup PNL) vor susține miercuri, 12 iunie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P).

11 iunie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnii deputați Grigore Crăciunescu și Mircea Dolha (Grup PNL) vor susține miercuri, 29 mai, începând cu ora 13.30 o conferință de presă cu tema amendamentele depuse la Comisia comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituției României (sala Grupului PNL, nivel 2).

29 mai 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Amendamente pentru revizuirea Constituției propuse de către deputații PNL Mircea Dolha și Grigore Crăciunescu

Deputații liberali Mircea Dolha și Grigore Crăciunescu au susținut miercuri, 29 mai a.c. o conferință de presă în care și-au prezentat amendamentele înaintate Comisiei comune pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituției României.

29 mai 2013 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie jeudi, 25 juillet 2024, 6:30
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro