Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.cmpartners.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ioan Cupșa > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Ioan CUPȘA
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
PNL s-a implicat activ în dezbaterea și adoptarea pachetului legislativ privind achizițiile publice

Achizițiile publice reprezintă, în opinia PNL, fără doar și poate, o activitate de o importanță deosebită pentru activitatea prezentă și pentru viitorul României noastre.

11 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
Legea dării în plată a imobilelor ipotecate, o soluție legislativă necesară pentru restabilirea echilibrului contractual între bănci și clienți

Legea dării în plată a imobilelor ipotecate, o inițiativă legislativă liberală, avându-l drept principal inițiator pe domnul Daniel Zamfir, deputat PNL, a fost adoptată ieri, de către Camera Deputaților, în calitate de cameră decizională, cu 233 de voturi „pentru”, 1 ,,împotrivă” și 1 ,,abținere”.

26 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
Legea pentru înființarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Sechestrate - comandament social imperativ!

PNL a votat, astăzi, Proiectul de lege pentru înființarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Sechestrate și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Nu doar că am votat inițiativa Ministerului Justiției dar, participând în mod activ la adoptarea unui număr de 249 de amendamente, am reușit să perfecționăm această propunere legislativă.

11 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESA
primit de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
25 de ani de relații diplomatice româno-sud-coreene

În calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea, salut cu mult respect și cu reală bucurie sărbătorirea zilei naționale a acestei țări, pe 3 octombrie, respectiv cea de-a 4347 aniversare a fondării statului Gojeoson în anul 2 333 î. Hr. Profit de această ocazie pentru a saluta și împlinirea a 25 de ani relații diplomatice româno-coreene și, de asemenea, ma bucur de ocazia de a sublinia importanța pe care Parlamentul României o acordă dezvoltării relațiilor diplomatice parlamentare româno-coreene.

9 octombrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
PNL nu a votat Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe

Luni, Comisia Juridică și astăzi Plenul Camerei Deputaților au dezbătut Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe.

17 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
Satul Bicaciu, localitate-martir a luptei anti comuniste

Satul Bicaciu din județul Bihor a fost declarat ieri, prin lege (Pl-x 159/2015), localitate-martir a luptei anticomuniste, întrucât acesta are meritul de a se fi numărat printre primele localități care s-au revoltat, fățiș, împotriva comunismului.

28 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
PSD doar mimează dorința de a-i proteja pe cei care sunt afectați de imposibilitatea de a-și achita creditele!

Totul este un uriaș demers politicianist, PSD nu dorește adoptarea Legii insolvenței persoanelor fizice !

22 ianuarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

În acord cu deciziile luate în cadrul Partidului Național Liberal, de a nu se irosi energii inutile în depunerea unor amendamente mărunte pe Proiectul Legii Bugetului de Stat pentru 2015, ci de a se concentra pe proiecte mari, de interes local și județean, în acord cu interesele majore ale orădenilor și bihorenilor - noi, deputații orădeni Florica Cherecheș și Ioan Cupșa, am depus spre dezbatere și adoptare următoarele amendamente la Legea Bugetului de stat pe anul 2015:

19 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la deputații PNL și PDL de Bihor
Parlamentarii ACL de Bihor protestează față de mutarea Direcției Regionale Vamale din Oradea în Cluj-Napoca

Parlamentarii PNL și PDL din județul Bihor protestează față de măsura discreționară luată de către conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală prin care, fără niciun motiv obiectiv, a decis mutarea sediului Direcției Regionale Vamale din Oradea în Cluj-Napoca.

2 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Parlamentarii liberali se opun desființării unui număr de 30 de judecătorii și parchete de pe lângă judecătorii:
„Inițiativa Guvernului va îngreuna accesul la justiție pentru un milion de români”

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 7 aprilie, domnii deputați PNL Ioan Cupșa și Theodor Nicolescu, membri ai Comisiei juridice, de disciplină și imunități, alături de doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL, au făcut publică poziția Partidului Național Liberal care se opune aprobării tacite, în Camera Deputaților, a Proiectului de Lege privind desființarea unor instanțe judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea (PL-x nr. 33/2014).

7 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, doamna deputat Cristina Pocora și domnii deputați Horia Cristian, Theodor Nicolescu și Ioan Cupșa, vor susține luni, 7 aprilie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor inițiative legislative inițiate de către parlamentarii liberali (sala Grupului PNL, etaj 2).

7 aprilie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
Deputatul PNL Ioan Cupșa a depus o inițiativă legislativă pentru modificarea și completarea articolului 76 din Legea educației naționale nr. 1/2011

Parlamentarul PNL Ioan Cupșa, ales deputat în circumscripția electorală nr.5 Bihor a depus, marți, 15 octombrie, o inițiativă legislativă pentru modificarea și completarea articolului 76 din Legea educației naționale nr. 1/2011. Deputatul liberal propune eliminarea mediei ponderate din procesul de admitere la licee și școli profesionale susținând introducerea concursului național pentru admiterea la liceu și scoli profesionale, "deoarece această metodă de evaluare a cunoștințelor elevilor este una obiectiva și constă în măsurarea fidelă a nivelului de cunoștințe însușite de elev la terminarea gimnaziului". Inițiativa deputatului este susținută de 30 deputați liberali.

16 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Ionuț Stroe și Ioan Cupșa (Grupul parlamentar al PNL) vor susține miercuri, 16 octombrie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

15 octombrie 2013 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
"Românii ar trebui să-și păstreze pământurile'

Deputatul PNL Ioan Cupșa, parlamentar ales în circumscripția electorală nr. 5 Bihor, a făcut în plenul Camerei Deputaților, un apel pentru conștientizarea importanței solului României și ”nevoia urgentă de a ne proteja această resursă, de a conserva și a reface fertilitatea solului și a crea premisele exploatării sale durabile în interesul nostru național”.

2 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
"Cea mai importantă resursă a unui popor este resursa umană"

Deputatul PNL de Bihor Ioan Cupșa a depus astăzi la Camera Deputaților o declarație politică având drept subiect "cea mai importantă resursă a unui popor".

10 septembrie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grup PNL)
Scurt tratat de abuz de drept sau campanie de 20 milioane euro pentru "mișcarea populistă"

"Nu am votat în favoarea propunerii președintelui Traian Băsescu de a organiza un nou referendum. În calitatea pe care o am, aceea de parlamentar care exercită un mandat reprezentativ si nu unul imperativ, m-am simtit dator sa nu sprijin un nou demers manipulator și de rea-credință.

26 iunie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 9 decembrie 2023, 20:03
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro