Sunteți aici: | Prima pagină > Urmărirea procesului legislativ > PL-x 573/2017 |
Urmărirea procesului legislativ
Camera Deputaților
Proiect de Lege pentru modificarea Legii nr.217/2016 privind diminuarea risipei alimentare
Derularea procedurii legislative
Data |   | Actiunea | |||||||
CD | |||||||||
18.09.2017 |
prezentare în Biroul Permanent al Camerei Deputatilor
| ||||||||
SE | |||||||||
18.09.2017 | înaintat la Senat | ||||||||
06.12.2017 |
adoptat de Senat adoptare cu respectarea prevederilor art.76 alin.(2) din Constitutia României
| ||||||||
CD | |||||||||
11.12.2017 |
prezentare în Biroul Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a aprobat procedura de urgență solicitată de inițiatori
| ||||||||
înregistrat la Camera Deputatilor pentru dezbatere | |||||||||
trimis pentru raport la:
termen depunere amendamente: 19.12.2017 termen depunere raport: 28.12.2017
| |||||||||
trimis pentru aviz la:
| |||||||||
18.12.2017 |
Biroul permanent aproba solicitarea de sesizare în fond primita de la:
| ||||||||
trimis pentru raport la:
| |||||||||
trimis pentru aviz la:
| |||||||||
07.02.2018 |
primire aviz de la:
| ||||||||
10.04.2018 |
primire punct de vedere de la Guvern - cu nr.3945/10.04.2018 (favorabil) Guvernul susține adoptarea acestei inițiative legislative cu observațiile și propunerile de la pct.II
| ||||||||
27.06.2018 |
primire raport (16 amend. admise) de la:
| ||||||||
dezbatere în plenul Camerei Deputatilor consultati stenograma sedintei sau înregistrarea video
| |||||||||
înscris pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor | |||||||||
27.06.2018 |
adoptat de Camera Deputatilor rezultat vot pentru=203, contra=2, abtineri=71 consultati stenograma sedintei sau înregistrarea video
| ||||||||
PA | |||||||||
27.06.2018 | depunere la Secretarul general pentru exercitarea dreptului de sesizare asupra constitutionalitatii legii | ||||||||
03.07.2018 | trimitere la Presedintele României pentru promulgare | ||||||||
19.07.2018 | promulgata prin Decret nr.592/2018 | ||||||||
20.07.2018 | devine Legea nr.200/2018 | ||||||||