Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2009 > 03-11-2009

Ședința Camerei Deputaților din 3 noiembrie 2009

18. Supunerea la votul final:
  18.16 Raportul Comisiei pentru învățământ și al Comisiei pentru agricultură, referitor la Legea privind trecerea unor terenuri din domeniul public al statului și din administrarea Academiei de Științe Agricole și Silvice "Gheorghe Ionescu - Șișești" - Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Montanologie Cristian - Sibiu în domeniul public al orașului Cisnădie și în administrarea Consiliului Local al Orașului Cisnădie, județul Sibiu, reexaminată la cererea Președintelui României (nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru respingerea legii);
 
consultă fișa PL nr. 343/2008

 

Doamna Daniela Popa:

  ................................................

16. Raportul Comisiei pentru învățământ și al Comisiei pentru agricultură referitor la Legea privind trecerea unor terenuri din domeniul public al statului și din administrarea Academiei de Științe Agricole și Silvice "Gheorghe Ionescu - Șișești" - Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Montanologie Cristian - Sibiu, în domeniul public al orașului Cisnădie și în administrarea Consiliului Local al orașului Cisnădie, județul Sibiu, reexaminată la cererea Președintelui României.

Legea este organică.

Suntem Cameră decizională.

Vă propunem respingerea legii.

Cine este pentru? 69 voturi pentru.

Împotrivă? 164 voturi împotrivă.

Abțineri?

La cererea domnilor secretari, vă rog să ridicați mâna pentru voturile împotrivă.

171 voturi împotrivă.

Abțineri? 2 abțineri.

Voturi pentru 69. Se rămâne la legea inițială. Nu s-a aprobat respingerea legii. (Un domn deputat de la PD-L vrea să explice votul.)

Am votat ca la sfârșit să se facă explicarea votului. La sfârșit.