You are here: Home page > Parliamentary Business > Debates > Calendar 2011 > 12-12-2011

Joint sittings of the Chamber of Deputies and the Senate of December 12, 2011

4. Dezbaterea și adoptarea Proiectului de Hotărâre privind modificarea Hotărârii Parlamentului României nr. 6/2009 pentru aprobarea componenței nominale a Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului.

 

Doamna Roberta-Alma Anastase:

  ................................................

La punctul 3 din ordinea de zi este înscris Proiectul de Hotărâre privind modificarea Hotărârii Parlamentului României nr. 6/2009 pentru aprobarea componenței nominale a Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului.

Articolul unic: Componența nominală a Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului, prevăzută în anexa la Hotărârea Parlamentul României nr. 6/2009, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 102/19 februarie 2009, se modifică după cum urmează:

- doamna deputat Luminița Iordache, aparținând Grupului parlamentar progresist, este desemnată în calitatea de membru al comisiei, în locul domnului deputat Eugen Nicolicea.

Sunt observații?

Dacă nu sunt, supun la vot acest proiect de hotărâre.

Voturi pentru?

231 de voturi pentru.

Voturi împotrivă?

Un vot împotrivă.

Abțineri?

Nu sunt.

Vă mulțumesc.

A fost adoptat și acest proiect de hotărâre.