Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2022 > 03-05-2022

Ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului din 3 mai 2022

  1   Aprobarea ordinii de zi și a programului de lucru.
  2   Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea, pentru anul 2022, a forțelor și mijloacelor Armatei României și ale Ministerului Afacerilor Interne care pot fi puse la dispoziție în vederea participării la misiuni în afara teritoriului național.
  3   Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea intrării, staționării și operării Batalionului Stryker al SUA în România, în scopul îndeplinirii misiunilor subsumate posturii de descurajare și apărare a NATO.
  4   Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea, ca urmare a solicitărilor transmise de NATO, a dislocării unor forțe armate străine în România, precum și intrarea, staționarea și operarea detașamentului F-35 al SUA.
  5   Raportul de activitate pe anul 2020 al Consiliului Legislativ.
  6   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.15/2021 pentru modificarea Hotărârii Parlamentului României nr.1/2008 privind constituirea Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO.
  7   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.11/2021 privind aprobarea componenței nominale și a conducerii Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.
  8   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.14/2021 pentru aprobarea componenței nominale a Comisiei parlamentare a revoluționarilor din Decembrie 1989.
  9   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.12/2021 privind aprobarea componenței nominale și a conducerii Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa.
  10   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.27/2021 privind constituirea Grupului PRO-America.
  11   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.25/2021 privind constituirea grupurilor parlamentare de prietenie.
  12   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre privind vacantarea unei funcții de membru în Comitetul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei.
  13   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre privind constituirea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului în domeniul securității naționale.
  14   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru constituirea Comisiei speciale de control parlamentar specializat al Europol (JPSG).
  15   Numirea unui consilier de conturi al Curții de Conturi.