Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Galerie foto Versiunea pentru printare
din luna noiembrie 2022

În perspectiva actualizării și îmbunătățirii legislației, marți, 1 noiembrie, Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a organizat dezbateri privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice și pe tema statutului pompierilor civili din serviciile publice comunitare voluntare.

01 noiembrie 2022

02 noiembrie 2022
Deputații USR, Monica Berescu, Oana Țoiu și Viorel Băltărețu au depus un set de propuneri legislative ce au ca obiectiv sprijinirea microîntreprinderilor, fondatorilor de start-up-uri, și a IMM-urilor aflate în căutare de capital. Pachetul legislativ este în circuitul parlamentar și, în paralel, inițiatorii legii au demarat o serie de consultări publice și dezbateri cu mediul din România. Până în prezent au fost organizate mese rotunde cu reprezentanții industriei la București, Timișoara și Cluj-Napoca, ultima fiind organizată săptămâna trecută la Iași, pe data de 28 octombrie.

04 noiembrie 2022
Marți, 8 noiembrie, președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul Ștefan Mușoiu, a prezidat întrevederea membrilor Comisiilor pentru afaceri europene și Comisiilor pentru buget, finanțe și bănci ale Parlamentului României cu delegația Comisiei Europene, condusă de doamna Céline Gauer director general, șef al Task Force-ului pentru Redresare și Reziliență.

08 noiembrie 2022
Deputatul USR ales din partea circumscripției Dâmbovița, Daniel-Codruț Blaga, secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, a organizat luni, 07 noiembrie 2022, alături de deputata USR Oana-Silvia Țoiu, o întâlnire cu delegația oamenilor de afaceri și aleșilor locali din Statele Unite ale Americii sub deviza “Democrația românească la locul de muncă”. La această întâlnire au luat parte și reprezentanți ai PNL, PSD și ai Minorităților, iar împreună au discutat despre bazele democrației din țara noastră și cum sunt aplicate și respectate principiile în structurile noastre, dar și cum ne poziționăm față de contextul european și transatlantic actual.

09 noiembrie 2022
Deputatul PNL Ilfov, George Cristian Tuță, chestorul Camerei Deputaților, a moderat dezbaterea cu tema ”România Viitorului - Automatizare și viitorul Muncii”, care a avut loc marți, 8 noiembrie, de la ora 15.00, la Camera Deputaților, sala ”Iuliu Maniu”.

09 noiembrie 2022
Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a primit miercuri, 9 noiembrie, vizita unei delegații din Republica Coreea, formată din reprezentanți ai Adunării Naționale și ai Administrației Programului de Achiziții pentru Apărare.

09 noiembrie 2022
Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților a desfășurat marți, 8 noiembrie, o deplasare la Sibiu alături de structura similară din Senat. În acest context, conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale a prezentat membrilor Comisiilor reunite Raportul activității desfășurate în anul 2021.

09 noiembrie 2022
Uniunea Ucrainenilor din România (UUR) a organizat miercuri, 9 noiembrie, o conferință internațională pentru a sărbători Ziua Limbii Ucrainene,

10 noiembrie 2022
În perioada 13-15 noiembrie 2022, domnul deputat Ștefan Mușoiu, președintele Comisiei pentru afaceri europene, însoțit de doamna deputat Diana Stoica și domnul deputat Zakarias Zoltán, participă la cea de-a LXVIII-a reuniune plenară a COSAC, organizată la Praga, în cadrul dimensiunii parlamentare a Președinției cehe a Consiliului UE.

15 noiembrie 2022
Președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, doamna deputat Ana-Maria Cătăuță, a susținut miercuri, 16 noiembrie, în ședința de plen, o alocuțiune dedicată împlinirii a 50 de ani de la adoptarea Convenției privind protecția patrimoniului mondial, cultural și natural și a Zilei Patrimoniului Mondial UNESCO din România.

16 noiembrie 2022
Doamna deputat Maria Stoian (Grup PNL) a participat la acțiunea „Caravana de bine” a Crucii Roșii din comuna Vârtoapele.

21 noiembrie 2022
Președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, domnul deputat Ștefan Mușoiu, a avut luni, 21 noiembrie, o întrevedere cu E.S. domnul Ihor Prokopchuk, ambasadorul Ucrainei în România.

21 noiembrie 2022
Deputatul Ana-Maria Cătăuță, membru al Delegației Parlamentului României la AP NATO și vicepreședinte al Grupului Pro America, a participat, în perioada 18-21 noiembrie 2022, la Madrid, la cea de-a 68-a Sesiune a Adunării Parlamentare a NATO.

22 noiembrie 2022
În cadrul demersurilor specifice diplomatiei parlamentare desfășurate de către Camera Deputaților, domnul deputat Florin Alexandru Alexe, vicepreședinte al acesteia, a primit, luni, 28 noiembrie, vizita doamnei Zanda Kalnina Lukasevica, vicepreședinte al Parlamentului leton.

28 noiembrie 2022
În perioada 24-26 noiembrie 2022, la Varșovia, Polonia, a avut loc Reuniunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) la care, din partea Camerei Deputaților, au participat membri ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE, astfel: doamna deputat Christine Thellmann (PNL) și domnii deputați Costel Neculai Dunava (PSD), vicepreședinte al Comisiei AP OSCE pentru probleme politice și de securitate, Hajdu Gabor (UDMR), Ciprian-Titi Stoica (AUR) și Marius-Andrei Miftode (USR).

29 noiembrie 2022
 
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 4 decembrie 2022, 0:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro