Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Galerie foto Versiunea pentru printare
din luna februarie 2024

Domnul deputat Ciprian-Constantin Șerban, liderul Grupului parlamentar al PSD, doamna deputat Mara-Daniela Calista, vicepreședintă a Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, domnul deputat Ștefan-Ovidiu Popa, membru al Comisiei juridice, de disciplină și imunități, precum și domnul deputat Adrian-Miroslav Merka, membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, au participat, din partea Camerei Deputaților, la nominalizarea Comitetului Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare (GRUI), la Audierile parlamentare ale Uniunii Interparlamentare (UIP) la Națiunile Unite, care au avut loc la sediul ONU din New York, în perioada 8-9 februarie 2024. Tema generală de dezbatere a fost: „Să punem capăt conflictelor: direcții de acțiune pentru un viitor pașnic”.

12 februarie 2024
Președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, deputatul Ana-Maria Cătăuță, și vicepreședintele Comisiei, senatorul Remus Negoi, au avut marți, 13 februarie, o întâlnire cu Peter Brown, atașatul cultural al Ambasadei SUA la București.

14 februarie 2024
Președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Indonezia din Parlamentul României, domnul deputat Ștefan Mușoiu, a avut luni, 19 februarie, o întrevedere cu E.S. domnul Meidyatama Suryodiningrat, ambasadorul Republicii Indonezia la București.

19 februarie 2024
Deputatul Nicolae-Miroslav Petrețchi (Grupul parlamentar al minorităților naționale), a efectuat vineri, 16 februarie, o vizită la Cernăuți (Ucraina), unde a avut o întrevedere cu doamna Iulia Hrițcu Andrieș, șef adjunct al Administrației Regionale Cernăuți, și cu președintele Administrației raionale Vyzhnytsia, Serhii Cebotar.

20 februarie 2024
Participarea deputatul Ana-Maria Cătăuță, membru al Delegației Parlamentului României la AP NATO și vicepreședinte al Grupului Pro America, în perioada 19-21 februarie 2024, la Bruxelles, la ședința comună a Comisiilor pentru apărare și securitate, respectiv pentru economie și securitate și cea politică ale Adunării Parlamentare a NATO (AP NATO).

21 februarie 2024
O delegație a Uniunii Ucrainenilor din România (UUR), condusă de președintele UUR, deputatul Nicolae-Miroslav Petrețchi, a efectuat o vizită în Yamnytsia, regiunea Ivano-Frankivsk (Ucraina), unde a avut întrevederi cu reprezentanți ai autorităților publice locale.

27 februarie 2024
Deputatul PNL Ioan Balan, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Ucraina din Parlamentul României, a participat marți, 27 februarie, la evenimentul desfășurat la Palatul Parlamentului, intitulat „730 de zile de război în inima Europei: consecințe, realități și perspective în plan regional și mondial”.

28 februarie 2024
Domnul deputat Ștefan Mușoiu, președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, a avut marți, 27 februarie, o întrevedere cu domnul Martin Dvoűák, ministrul Afacerilor Europene al Republicii Cehe.

28 februarie 2024
Uniunea Ucrainenilor din România (UUR) a organizat marți, 27 februarie, la Palatul Parlamentului, o masă rotundă cu tema „730 de zile de război în inima Europei: consecințe, realități și perspective în plan regional și mondial”

29 februarie 2024
Marți, 27 februarie 2024, a avut loc la Palatul Parlamentului atelierul de lucru cu tema “The EU Green Deal as driver for economic prosperity and the energy transition in Romania”, organizat de Comisia pentru industrii și servicii din Camera Deputaților, alături de Comisia pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senat, în cooperare cu EUFORES – Forumul European pentru Energie din Surse Regenerabile.

29 februarie 2024
 
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 1 martie 2024, 16:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro