Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare
Membrii Comisiei pentru transporturi și infrastructură vor avea miercuri, 30 martie, începând cu ora 12.45, o întâlnire cu reprezentanți ai Comisiei pentru transport și turism (TRAN) din Parlamentul European (sala “Drepturile Omului”, nivel P, oportunități de imagine la început).

Pe agenda evenimentului sunt prevăzute dezbateri privind stadiul implementării Master Planului General de Transport al României, cele două coridoare ale rețelei primare TEN-T care traversează România și a diverselor tipuri de transport, cooperarea dintre cele două comisii.
De la ora 13.45, va avea loc o conferință de presă susținută de președintele Comisiei pentru transport și infrastructură a Camerei Deputaților, domnul deputat Mihai Lupu, președintele Comisiei pentru transport și turism din Parlamentul European, domnul Michael Cramer, și președintele Comisiei pentru transporturi și energie a Senatului, domnul senator Daniel Butunoiu (sala “Spiru Haret”, nivel P).
Delegația Comisiei pentru transport și turism (TRAN) din Parlamentul European efectuează o vizită în România pentru a discuta cu reprezentanții mai multor domenii specifice temele generale de interes comun european. Pe durata vizitei, reprezentanții Comisiei vor mai avea întrevederi cu ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu, ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Răducu, coordonatorul la nivel național al strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Silvia Davidoiu, precum și reprezentanți ai CNADR și ai societății civile.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 28 noiembrie 2023, 17:29
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro